adscode
adscode
adscode

Beşiktaş'ın Genç Yıldızı Mustafa Hekimoğlu Hakkında Merak Edilenler

Mustafa Hekimoğlu'nun biyografisi ve kariyeri hakkında merak edilenler

Beşiktaş'ın Genç Yıldızı Mustafa Hekimoğlu Hakkında Merak Edilenler

Beşiktaş'ın genç yeteneği Mustafa Hekimoğlu, kısa sürede gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çekiyor. Mustafa Erhan Hekimoğlu, 22 Nisan 2007 doğumlu ve İstanbul kökenlidir. 17 yaşında olan Hekimoğlu, Beşiktaş takımında Santrafor mevkiinde oynamaktadır. Futbol kariyerine Beşiktaş altyapısında başlayan Mustafa Hekimoğlu, 2022 yılında profesyonel sözleşme imzalayarak A takıma yükselmiştir. Milli takım kariyerinde de başarılı performans sergileyen genç futbolcu, Türkiye U-16, U-17 ve U-18 kategorilerinde forma giymiştir.

Beşiktaş Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Mehmet Ekşi, Hekimoğlu'nun olağanüstü yeteneklere sahip olduğunu belirtmiş ve onu "Türk Haaland" olarak tanımlamıştır. Takımın teknik direktörü Van Bronckhorst ve eski oyunculardan Necip Uysal da Mustafa Hekimoğlu için umut dolu sözler sarf etmişlerdir.

Kısacası, Mustafa Hekimoğlu genç yaşına rağmen gösterdiği performans ve yetenekleriyle futbol camiasında adından sıkça söz ettiren bir isim olarak dikkatleri üzerine çekmektedir.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder