Beşiktaş'ın Transfer Gündeminde Salih Özcan Var!

Beşiktaş'ın transferde hızlı bir başlangıç yaptığı ve gündemine Borussia Dortmund'un milli oyuncusu Salih Özcan'ı aldığı iddia ediliyor. Salih Özcan'ın EURO 2024 sonrası kararını vereceği belirtiliyor.

Beşiktaş'ın Transfer Gündeminde Salih Özcan Var!

Beşiktaş, transferde Rafa Silva hamlesiyle birlikte hızlı bir başlangıç yaptı. Siyah-beyazlıların gündemindeki bir diğer ismin Borussia Dortmund'da forma giyen milli oyuncu Salih Özcan olduğu iddia ediliyor. Milli Takım'la birlikte EURO 2024'te mücadele eden Salih Özcan'a başka talipler olduğu da belirtildi.

Sky Almanya'nın haberine göre; Beşiktaş, Rennes ve Marsilya'nın ilgilendiği orta saha oyuncusu için Borussia Dortmund'un bonservis beklentisi 10 milyon Euro olarak belirlendi. Salih Özcan'ın bir takımda düzenli olarak forma giymek istediği ve EURO 2024'ten sonra kararını vereceği ifade ediliyor. Salih Özcan geçen sezon Borussia Dortmund formasıyla 35 maçta 1. 786 dakika forma giydi ancak gol ya da asist katkısı üretemedi.