adscode
adscode
adscode

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Rafa Silva'dan Önemli Açıklamalar

Rafa Silva, Beşiktaş'a transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Stadyumda oynamaktan heyecan duyduğunu belirtti ve kariyerindeki isimlerden birine hayran olduğunu açıkladı.

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Rafa Silva'dan Önemli Açıklamalar

Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva, kulübün YouTube hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Silva, stadyumda oynamaktan büyük heyecan duyduğunu belirtirken, tüm taraftarları bir arada göreceği için sabırsızlandığını söyledi. "Atmosfer inanılmazdı, sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum" diyen Silva, kariyerinde Luis Figo'ya olan hayranlığını da dile getirdi. Kariyerine forvet arkasında devam etmek istediğini belirten Silva, Beşiktaş'la şampiyonluklar kazanmak için burada olduğunu ifade etti.

"Kendi adıma her zaman sıkı çalışacağım ve sahada her şeyimi vereceğim" diyen Silva, forma numarası tercihini ailesini temsil eden 27 numaradan yana kullandığını açıkladı. Transfer kararını rahatlıkla verdiğini belirten Silva, Beşiktaşlı taraftarların tutkusu ve futbol bilgisiyle etkilendiğini söyledi. "31 yaşındayım ve geri dönsem yine aynı şeyleri yaparım. Burada olacağım ve buraya taşındığım için pişman olmayacağımı biliyorum" diyen Silva, gelecek yıllarda da aynı duyguları taşıyacağını vurguladı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder