adscode
adscode
adscode

Beşiktaş'ın Yeni Yıldızı Rafa Silva'dan Açıklamalar

Beşiktaş'ın Slovenya kampında yeni transfer Rafa Silva, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takıma uyum sağladığını ve hedefinin Beşiktaş'ın başarılı olması olduğunu belirtti.

Beşiktaş'ın Yeni Yıldızı Rafa Silva'dan Açıklamalar

Beşiktaş'ın yeni sezon kamp çalışmalarının Slovenya'da devam ettiği bildirildi.

Sabah idmanıyla hazırlıklarına devam eden takım, kamp otelinde bedelsiz olarak kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Rafa Silva ile basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Rafa Silva, Beşiktaş'a transferinin hızlı ve kolay olduğunu belirterek, Avrupa'da kariyerine devam etmek istediğini ve Beşiktaş'ın kendisine tanıdık bir kulüp olduğunu söyledi. Transfer sürecinde Ricardo Quaresma ile görüşmediğini ancak onu iyi tanıdığını ve Türkiye'de efsane olmanın gurur verici bir durum olduğunu ifade etti.

Portekizli yıldız, Beşiktaş'ın başarılı olması ve kupalar kazanması için her şeyi yapacağını vurgulayarak, takımla kaynaşmak ve birlikte başarılı olmak istediğini dile getirdi. Oynamak istediği mevki konusunda ise takımın talebine uyacağını belirterek, orta sahada oynamayı tercih ettiğini söyledi. Rafa Silva, adaptasyonunun iyi gittiğini ve Türkiye Ligi'nin zorluğunu bildiğini belirterek, çok kaliteli oyuncularla rekabet ettiğini ifade etti. Milli takıma çağrılma konusunda tercihinin son yıllarda olmadığını ve EURO 2024'ü pek takip etmediğini söyledi. Son olarak, Portekizli yıldız, Beşiktaş'ın başarısı için elinden geleni yapacağını ve takımın hedeflerine odaklanacağını belirtti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder