adscode
adscode
adscode

Beşiktaş Kamp Kadrosuyla Slovenya'ya Uçtu

Beşiktaş, Graz Havalimanı'nda taraftarlarla karşılandıktan sonra Slovenya'nın Maribor şehrine hareket etti. Kamp kadrosunda 32 kişi bulunuyor.

Beşiktaş Kamp Kadrosuyla Slovenya'ya Uçtu

Beşiktaş kafilesi Graz Havalimanı'nda siyah-beyazlı taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Futbolcuların yanı sıra asbaşkan Mete Vardar, yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar ve futbol takımları genel koordinatörü Samet Aybaba da kafilede yer aldı. Taraftarlarla havalimanında fotoğraf çekilen siyah-beyazlılar, daha sonra Slovenya'nın Maribor şehrine yola çıktılar.

Kamp kadrosunda 32 kişi bulunduğunu belirten Beşiktaş'ın asbaşkanı Mete Vardar, takımın daha hazır bir şekilde sezonu geçirmek istediğini ifade etti. Vardar, transfer çalışmalarının da devam ettiğini ve takımın Süper Kupa'ya hazır olduğunu söyledi. Ayrıca, Süper Kupa maçının büyük ihtimalle Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağını belirtti.

Kamp kadrosunda bazı oyuncuların olmamasına rağmen, A Milli Takım'ın EURO 2024 kadrosunda yer alan Semih Kılıçsoy'un kampa katılacağı bilgisi de verildi. Beşiktaş'ın Slovenya kampında Ersin Destanoğlu, Vincent Aboubakar, Rafa Silva gibi isimler de yer alıyor. Siyah-beyazlılar, önümüzdeki sezon için iddialı bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor ve taraftarlarına güzel bir sezon vaat ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder