adscode
adscode
adscode

Beşiktaş, Portekizli Yıldız Rafa Silva'yı Transfer Görüşmeleri İçin İstanbul'a Getirdi

Beşiktaş Yönetimi, Rafa Silva Transferi İçin İstanbul'a Özel Uçakla Getirdi

Beşiktaş, Portekizli Yıldız Rafa Silva'yı Transfer Görüşmeleri İçin İstanbul'a Getirdi

eşiktaş Kulübü, Portekizli futbolcu Rafa Silva'nın transfer görüşmeleri için İstanbul'a getirildiğini duyurdu. Silva, kulüp yöneticileri eşliğinde özel bir uçakla Atatürk Havalimanı'na indi. Kulüp yetkilileri, futbolcunun transferi konusunda olumlu adımlar atıldığını belirtirken, taraftarlar da havalimanında yoğun ilgi gösterdi.

Rafa Silva, Türkiye'ye gelişinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. "Beşiktaş'a gelmekten dolayı çok mutluyum. Türk futbolunu ve Beşiktaş camiasını yakından tanımak için sabırsızlanıyorum" diyen Silva, taraftarlara teşekkür etti ve yeni maceralara hazır olduğunu vurguladı.

Portekizli futbolcu, transfer görüşmelerinin detayları hakkında ise sessiz kalmayı tercih etti. Ancak Beşiktaş yönetimi, Silva'nın transferindeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve taraftarlara müjdeli haberler vermek için çalıştıklarını ifade etti.

Rafa Silva'nın transfer süreci, Beşiktaş camiasında heyecanla beklenirken, kulüp yönetimi ve teknik heyetin önümüzdeki günlerde resmi açıklamalar yapması bekleniyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder