adscode
adscode
adscode

Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımı Avrupa Kupası İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş Hentbol Takımı, Avrupa Kupası için Bolu Dağı'ndaki kampta antrenmanlarını sürdürüyor. Sezon öncesi hedeflerini değerlendiren takım kaptanı ve yeni transferler, Avrupa Kupası'nı müzelerine götürmek istediklerini belirtti.

Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımı Avrupa Kupası İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde geçen sezon 3 kupa kazanarak büyük bir başarı elde etmişti. Bu sezon ise takım, Avrupa Kupası'nı da müzesine götürmek istiyor.

Bolu Dağı'ndaki bir otelde antrenör Oliver Roy Camino yönetiminde kampa giren siyah beyazlı takım, 26 Ağustos'ta Ankara'da Spor Toto ile Süper Kupa maçında karşılaşacak. Takım kaptanı Ozan Arifoğlu, sezon öncesi kamplarının önemini vurgulayarak geçen sezonun kadro değişikliklerini ve hedeflerini anlattı.

Yeni transferler arasında yer alan İspanyol sağ oyun kurucu Eduardo Gurbindo Martinez ve sol kanat oyuncusu Oğulcan Güney de takıma katılmış ve hedeflerini açıklamıştı.

Martinez, Beşiktaş forması giymekten mutluluk duyduğunu ve Avrupa Kupası'nda başarılı olmak istediğini belirtirken, Güney de Beşiktaş'ın kupa odaklı bir takım olduğunu vurgulayarak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Takımın motivasyonunun yüksek olduğu ve Avrupa Kupası'nda başarılı olmak için çalıştığı belirtilirken, Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımı'nın bu sezon da büyük başarılara imza atmayı hedeflediği görüldü.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder