adscode
adscode
adscode

Beşiktaş'ta Olağanüstü Üyelik ve Sicil Kurulu Seçimi Başladı

Beşiktaş Kulübü'nde olağanüstü üyelik ve sicil kurulu seçimi BJK Fibabanka Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi. Başkan Hasan Arat, seçimle ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Olağanüstü Üyelik ve Sicil Kurulu Seçimi Başladı

Beşiktaş Kulübü'nde olağanüstü üyelik ve sicil kurulu seçimi BJK Fibabanka Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Hasan Arat, seçimle ilgili yaptığı açıklamada, "Sicil kurulu seçimi güzel bir ortamda gerçekleşiyor. Çok adaylı seçim olması her zaman güzel. Kulübü için bu çalışmaları yapan aday arkadaşlarımızı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Bugün çıkacak sonuçlara camiamızın büyük bir hassasiyetle yaklaşacağını düşünüyorum. " dedi. Hasan Arat, yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili de konuştu. "Biz hocamızla dün toplantı yaptık. Çok iyi hazırlıklarımız var. Yarın sezon açılışı olacak. Transfer komitemiz çok önemli çalışmalar yapıyor. Tüm camiamıza başarılar diliyorum. Lütfen desteğinizi eksik etmeyin. " diyen Arat, transferle ilgili sorulara da cevap verdi. Rafa Silva transferinin detaylarını paylaşan Arat, "Rafa Silva konusunda Hüseyin bey uzun süredir çalışıyordu. Suudi Arabistan devrede olduğu için pek mümkün gözükmüyordu. Hüseyin bey çok önemli katkılar yaparak bu transferi gerçekleştirdi. Böyle bir yöneticimiz olduğu için çok mutluyuz. " açıklamasında bulundu. Son olarak, 2.

Başkan Hüseyin Yücel, Sırp forvet Aleksandar Mitrovic'in transferi hakkında konuştu ve "Mitrovic'i yazıyorlar, 50 milyona giden bir oyuncu mümkün değil. " dedi. Beşiktaş camiasının daha güzel günler göreceğini söyleyen Yücel, taraftarlardan desteklerini esirgememelerini istedi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder