adscode
adscode
adscode

Beşiktaş'ta yıllardır süren kriz çözüldü! Kasaya tam 88 milyon girdi

Tüm Spor - Beşiktaş Kulübü ile Aşçıoğlu İnşaat arasında yıllardır süren krizi çözüme kavuştu. Siyah-Beyazlılar, 88 milyon liralık tüm alacaklarını tahsil ettiğini açıkladı.

Beşiktaş'ta yıllardır süren kriz çözüldü! Kasaya tam 88 milyon girdi

Beşiktaş Kulübü'nde Aşçıoğlu İnşaat ile uzun süredir süren hukuki ihtilaf tamamen çözüldü. Bu gelişmeyle birlikte Fulya’daki projenin yapısında da önemli bir değişim yaşandı.

MHS Gayrimenkul, Aşçıoğlu’nun kira sözleşmesini devraldı. Şirket aynı zamanda Aşçıoğlu’nun kulübe olan 88 milyon TL tutarındaki borcunu ödeyerek Beşiktaş’ın yeni kiracısı konumuna geçti. Uzun süredir devam eden bu anlaşmazlık, kulübün alacaklarını tamamen tahsil etmesiyle birlikte kapanmış oldu.

Böylece Beşiktaş, Fulya’daki mülkü için yeni bir döneme adım attı. Kulüp, yaşanan bu çözümle hem mali açıdan nefes aldı hem de yıllardır sürüncemede kalan dosyayı kapatmış oldu.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada "Kulübümüz, uzun yıllardır kamuoyunun gündeminde yer alan Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret A.Ş. ile yaşanan kiracılığa dayalı hukuki ihtilafı, menfaatlerimiz doğrultusunda tamamen çözüme kavuşturmuştur. Söz konusu süreçten doğan alacağımız tahsil edilmiştir" denildi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder