adscode
adscode
adscode

Beşiktaşlı Rashica: \"Savaş olmasın, umuyorum ki dünyada hiçbir yerde savaş olmasın\"

Beşiktaş'ın Kosovalı futbolcusu Rashica, Gazze'deki olaylar ve geçmişte yaşadığı savaş deneyimleri hakkında duygularını paylaştı.

Beşiktaşlı Rashica: \"Savaş olmasın, umuyorum ki dünyada hiçbir yerde savaş olmasın\"

Beşiktaşlı futbolcu Rashica, 1999 yılında yaşanan Kosova Savaşı sırasında ailesiyle birlikte ülkesini terk etmek zorunda kaldıklarını ve bu deneyimin çok zor olduğunu belirtti. Gazze'de yaşanan olayları da üzücü bulduğunu dile getiren Rashica, "Keşke hiçbir yerde savaş olmasa. Biz bunları yaşadığımız için oradaki insanları anlayabiliyorum. Umuyorum ki dünyada hiçbir yerde savaş olmaz. " şeklinde konuştu.

Geçen sezon zorlu bir dönem geçiren Beşiktaş'ın yeni transferleri hakkında da konuşan Rashica, Ciro Immobile'nin takıma katılmasından mutlu olduklarını ve onunla birlikte daha iyi performans sergileyeceklerine inandıklarını ifade etti. Ayrıca takımın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un oyun sistemine alışmaya çalıştıklarını ve her şeyin iyi gittiğini belirtti.

Sezonun ilk resmi maçı olan Turkcell Süper Kupa maçında Galatasaray'la karşılaşacaklarını hatırlatan Rashica, kazanarak iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Ayrıca Türkiye ile Kosova arasındaki ilişkilere de değinen futbolcu, Necip Uysal gibi bir oyuncuya milli takımda ihtiyaçları olduğunu belirtti. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder