adscode
adscode
adscode

Beştepe'deki Kabine Toplantısında Ekonomi ve Güvenlik Konuları Görüşülecek

Kabine toplantısında ekonomideki son gelişmeler, terörle mücadele operasyonları, emekli maaşı zammı ve Suriye ile normalleşme süreci ele alınacak.

Beştepe'deki Kabine Toplantısında Ekonomi ve Güvenlik Konuları Görüşülecek

Beştepe'deki kabine toplantısının gündeminde ekonomideki son gelişmeler var. Haziran ayı rakamları ile birlikte enflasyonda ibre aşağıya döndü. Toplantıda, son veriler ışığında enflasyon ve fahiş fiyatla mücadele adımları ele alınacak, ek tedbirler görüşülecek. Kabine toplantısındaki bir diğer önemli başlık da terörle mücadele operasyonları. Yurt içi ve sınır ötesi operasyonlardaki son durum ele alınacak. Başkan Erdoğan, emekli maaşına zamla ilgili de alınan kararı alması bekleniyor.

Suriye ile normalleşme sürecinin de gündemde olması beklenen kabine toplantısında, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının durdurulması ile ilgili gelişmeler de değerlendirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son iki haftada yoğun bir diplomasi programı vardı. Kazakistan'daki Şanhay İşbirliği Örgütü Devlet Başkanları Zirvesi'nin ardından Amerika Birleşik Devletleri'nde NATO Liderler Zirvesi'ne katıldı. Kabine toplantısında temasları ile ilgili de değerlendirme yapılması bekleniyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin