adscode
adscode
adscode

Biden'dan Trump'a Suikast Girişimi Açıklaması

Biden'ın Trump'a suikast girişimi ve seçim münazaraları hakkındaki açıklamaları

Biden'dan Trump'a Suikast Girişimi Açıklaması

ABD Başkanı Joe Biden, özel bir televizyon kanalına verdiği röportajda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump’a yönelik suikast girişimi karşısında oldukça şaşırdığını belirten Biden, Amerika'da siyasette şiddete yer olmadığını vurguladı. "Çok samimiydi. Ona ne kadar endişeli olduğumu ve nasıl olduğunu bildiğimden emin olmak istediğimi söyledim. Sesi iyi geliyordu.

İyi olduğunu söyledi ve onu aradığım için teşekkür etti” diyen Biden, Trump ile gerçekleştirdiği seçim münazarasına da değinerek basının sadece kendi performansını gündeme getirmesine tepki gösterdi.

Biden, ilerleyen yaşına rağmen zihinsel durumunun iyi olduğunu belirtirken, Trump'ın kışkırtıcı dil kullandığını ve seçim sonucunu kabul etmeyeceğini söylemesinin endişe verici olduğunu ifade etti.

Kendisinin hedef kelimesini kullanmasının bir hatadan ibaret olduğunu dile getiren Biden, Trump'ın politikalarına, söylediği yalanlara ve kışkırtıcı diline odaklanılması gerektiğini belirtti. Biden, seçim yarışında kalıp kalmayacağı konusunda kime danıştığı sorusuna ise "Kendime. Bunu uzun zamandır yapıyorum" yanıtını verdi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder