adscode
adscode
adscode

Bilmeden kendi ölümünü kayda aldı: Ünlü fenomenin acı ölümü

Rus vatandaşı olan sosyal medya fenomeni Arina Glazunova, Gürcistan'da sokak ortasında şarkı söyleyip dans ederken alt geçide düşerek hayatını kaybetti. Glazunova, o anda, Rus şarkı grubu Hunger Boys'un 'Son Kez' adlı şarkısını söylüy

Bilmeden kendi ölümünü kayda aldı: Ünlü fenomenin acı ölümü

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e arkadaşlarıyla tatil için giden TikTok fenomeni Arina Glazunova, hayatının son anlarını kayda aldı.

Gece saatlerinde arkadaşlarıyla Tiflis sokaklarında gezen Glazunova, Rus şarkı grubu Hunger Boys'un "Son Kez" adlı şarkısıyla dans ederken kendisini çeken arkadaşının telefonunu alıp onu videoya almaya başladı.

Rus vatandaşı 24 yaşındaki Glazunova, video çekmeye başlamasından 6-7 saniye sonra ayağının takılması sonucu arkasında bulunan metro alt geçidinden aşağı düştü. Glazunova’nın arkadaşının o an yaşadığı panik anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yerel basında, Glazunova’nın olayın ardından hastaneye kaldırıldığı ancak başından yaralanan ve boynu kırılan genç kadının hayatını kaybettiği belirtildi.

Glazunova'nın ölümünün ardından al geçidin girişine çiçekler bırakıldı. Kenarlarında kısa bir duvar bulunan alt geçidin etrafında korkuluk bulunmaması ise sosyal medyada büyük tepki çekti. Çok sayıda kişi herkesin o duvardan düşebileceğini belirtti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder