adscode
adscode
adscode

Bitlis'te Sahte Rapor Operasyonu: 98 Şüpheli Yakalandı

Bitlis Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Kamu Zararına Nitelikli Dolandırıcılık suçu kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 98 şüpheli gözaltına alındı.

Bitlis'te Sahte Rapor Operasyonu: 98 Şüpheli Yakalandı

Bitlis Valiliği, Tatvan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleşen operasyonda, sahte rapor düzenleyerek kamu zararına neden olan 22 şüpheli şahıs ile işbirliği içinde olan 82 şüpheli hakkında operasyon düzenlendiğini açıkladı.

Toplamda 104 adreste eşzamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 98 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, 6 şüpheli şahsın yakalama çalışmaları devam etmektedir.

Operasyon kapsamında şüpheli şahısların ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 3 adet av tüfeği, 1 adet 9*19 kalibre tabanca, 1 adet 7*65 kalibre tabanca, çok sayıda fişek, doküman ve dijital materyal ele geçirildi. Ayrıca sahte rapor karşılığında ÖTV muafiyetinden yararlanılarak alındıkları tespit edilen 17 araca da el konuldu. Bitlis Valiliği açıklamasında, suç ve suçlulara karşı kararlı bir şekilde mücadelelerinin devam edeceğini belirtti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder