adscode
adscode
adscode

Böbrek taşı düşüren tren Doktorlar bile tavsiye ediyor 2 kez binmesi yetti

Böbrek taşlarının düşürülme süreci hayatı zindana çevirebiliyor Bu sıkıntıyı çekenlerden biri de ABDde yaşayan Steph Fallon adlı bir TikTok fenomeniydi

Böbrek taşı düşüren tren Doktorlar bile tavsiye ediyor 2 kez binmesi yetti

 

BÖBREK TAŞINI DÜŞÜRMEK İÇİN DISNEY'E GİTTİ!

ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşayan Steph Fallon adlı bir kadın, yurt dışındaki doktorların eğlenceli 'hız treni' önerisini dikkate almaya karar verdi. Hayatı boyunca sık sık böbrek taşı düşüren ve bu süreç esnasında şiddetli ağrı ve acılar yaşayan Fallon, internette gezindiği sırada rastladığı bu sıra dışı yöntemi uygulamak istedi. Popüler sosyal medya platformlarından TikTok hesabında bir video paylaşan Fallon, 1.1 milyon izlenen ve viral olan paylaşımında takipçilerine "Böbrek taşı düşürmek için Disney World'e gidiyorum, beni takip edin" diye seslendi. Fallon, sosyal medyada viral olan bu videodan sonra yaşadıklarını tek tek hesabından paylaştı.

80 milyonluk vurgunu yapan banka müdürü kendini böyle savundu! Fatih Terim ifade verdi
80 milyonluk vurgunu

Derleyen: Can Şişman / Milliyet.com.tr - Böbrek taşlarının düşürülme süreci birçok kişinin hayatını zindan edecek kadar şiddetli ağrı ve acılara sebep oluyor. Bu kabustan kurtulmanın çeşitli yöntemleri olsa da son dönemde yurt dışındaki uzmanların yeni önerisi giderek daha da popüler hale geliyor. Bazı doktorlar böbrek taşından kurtulmak isteyen kişiler için pek de alışıldık bir yöntem olmayan 'hız trenleri'ni öneriyor. ABD'de geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay ise uzmanların eğlenceli önerisinin ne kadar gerçekçi olabileceğini net bir şekilde ortaya koymuş durumda.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder