adscode
adscode
adscode

Bodrum Futbol Kulübü Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bodrum Futbol Kulübü, yeni sezon öncesi stadyum çalışmalarını tamamlayarak Gaziantep FK maçına yetiştirmeyi planlıyor. Ayrıca kombine fiyatları ve loca satışları hakkında bilgi verildi.

Bodrum Futbol Kulübü Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bodrum Futbol Kulübü, Süper Lig'e ilk kez mücadele edecek olmaları sebebiyle yeni sezon öncesi çalışmalarını hızlandırmış durumda. Başkan Fikret Öztürk önderliğinde düzenlenen basın toplantısında stadyumun Gaziantep FK maçına yetiştirilmesi için büyük çaba harcandığı belirtildi. Ayrıca, kombine fiyatları da belirlenerek taraftara kombine alımı konusunda çağrıda bulunuldu.

Başkan Öztürk, stadyumdaki çalışmaların sona geldiğini ve Gaziantep FK maçına yetiştirmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getirdi. Transfer çalışmalarına da değinen Öztürk, genç yeteneklere önem verdiklerini ve takıma katkı sağlayacak oyuncuları kadroya dahil ettiklerini belirtti. Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aşkın Demir ise localarda ciddi bir talep olduğunu ve satışların hızla devam ettiğini ifade etti.

Toplam 15 locanın bulunduğunu ve bunlardan 11'inin satışa çıkarıldığını söyleyen Demir, loca satışlarının bir hafta içerisinde tamamlanacağını açıkladı. Kombine fiyatları da Basın Sözcüsü Onur Talay tarafından duyuruldu.

Kale arkası kombine fiyatının 15 bin TL, Maraton kombine fiyatının 30 bin TL, VİP İ Blok kombine fiyatının 70 bin TL, VİP H Blok kombine fiyatının 80 bin TL ve VİP G Blok kombine fiyatının 90 bin TL olarak belirlendiği açıklandı. Bodrum Futbol Kulübü, yeni sezon öncesi hedeflerini belirleyerek taraftarlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder