adscode
adscode
adscode

Boğaziçi Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılında Dereceli Öğrencilere Yurt ve Burs İmkanları Sunuyor

Boğaziçi Üniversitesi yeni burs programı ile 2024-2025 akademik yılında dereceli öğrencilere kapsamlı destek ve yurt imkanları sunacak.

Boğaziçi Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılında Dereceli Öğrencilere Yurt ve Burs İmkanları Sunuyor

Boğaziçi Üniversitesi, 2024-2025 akademik yılında dereceli öğrencilere çeşitli imkanlar sunmaya hazırlanıyor.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandıktan sonra Boğaziçi Üniversitesi tarafından başlatılan yeni burs programı, öğrencilere önemli destekler sağlayacak. Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım Günleri 2024 programı, 22-30 Temmuz tarihleri arasında Güney Kampüs Albert Long Hall Binası'nda gerçekleştirilecek. Program kapsamında, YKS'de SAY, EA, SÖZ ve DİL puan türlerinde ilk üçte yer alan öğrencilere 100 bin TL nakdi destek verilecek. Ayrıca ilk 10'a giren öğrencilere yılda 15 bin TL burs desteği sağlanacak.

Boğaziçi Üniversitesi'ne yerleşen ilk 100 öğrenci, nitelikli yurtlarda ücretsiz konaklama, yemek bursu, kitap bursu ve çeşitli tesislerden ücretsiz yararlanma imkanlarından faydalanabilecek. Ayrıca, ilk 1000 öğrenciye öğrenim hayatları boyunca barınma garantisi verilecek.

Boğaziçi Üniversitesi, yeni burs programını desteklemek için Boğaziçi Üniversitesi Vakfı (BÜVAK) ve Boğaziçi Üniversitesi Geliştirme Vakfı (BUVAKIF) ile işbirliği yapacak. Bu vakıflar, öğrencilere gereksinime bağlı, başarıya bağlı ve doktora bursları gibi çeşitli destekler sunacaklar. Yeni burs programlarıyla birlikte, Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri daha fazla destek ve imkanlarla eğitimlerini sürdürebilecekler. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder