Brad Pitt motosikletle eski eşi Angelina Jolie'nin evine gitti

Brad Pitt, çocuklarıyla zaman geçirmek üzere düzenli olarak eski eşi Angelina Jolie'nin evine gitmeye başladı. Ünlü oyuncu, ziyaret öncesi motosiklet üzerinde görüntülendi.

Brad Pitt motosikletle eski eşi Angelina Jolie'nin evine gitti

Mirror gazetesinin haberine göre, üç aylık karantina döneminde çocuklarından uzak kalan Pitt, son birkaç haftadır, Los Angeles'ta kısıtlamaların gevşetilmesiyle birlikte düzenli olarak çocuklarına görmeye gidiyor.

Jolie, sık sık çocuklarıyla birlikte dışarıda zaman geçirirken göeüntülense de Pitt, dört yıl önceki ayrılıktan bu yana çocuklarıyla hiç fotoğraflanmadı.

2016 yılında ayrılan ve resmi olarak Nisan 2019'da boşanan Jolie ve Pitt ikilisi, çocukları Maddox (18), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) ikizler Knox ve Vivienne'in (11) velayet sorununu çözmelerinin ardından ilişkilerini daha iyi bir yola soktu. Çocuklar için bir velayet programı belirlendi. Program, ikilinin geçmişte yaşadıkları gerilimi yaratmaktan uzak. Çocuklar hem anneleri hem de babalarıyla zaman geçiriyor.

Bakmadan Geçmeyin