adscode
adscode
adscode

Buket Aydın'ın Tartışmalı Yayını

Buket Aydın ve Şaban Sevinç arasındaki tartışma TV100'de gergin anlar yaşattı.

Buket Aydın'ın Tartışmalı Yayını

Bugüne kadar katıldığı televizyon programlarıyla adından söz ettirmeyi başaran başarılı sunucu Buket Aydın, yakın zamanda TV100'ün "Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade" programında Şaban Sevinç ile arasında tartışma gerçekleşti. Sonrasında Buket Aydın stüdyoyu terk etti. Buket Aydın ile Şaban Sevinç arasında canlı yayında tartışma yaşandı.

Aralarındaki diyalog şu şekildeydi; Şaban Sevinç'in "Parayla pek çok şeyi satın alabilirsin, pahalı saat alabilirsin ama CHP delegesi satın alamazsın, kredi kartıyla saat almaya benzemiyor bu" sözlerine yanıt olarak Buket Aydın, "Ben kredi kartıyla saat almadım" dedi.

Sevinç'in yanıt olarak "Sana demiyorum" demesine rağmen Aydın, "Kime diyorsun? Seni kim böyle yönlendiriyor, şov yapma, haddini bil. Bu adam çok saygısız ve terbiyesiz bir insan, ben bu yayını terk ediyorum. Ben bu kadar rezil, seviyesiz bir kişiyle yayına devam etmem" diyerek stüdyoyu terk etti. Şaban Sevinç stüdyoyu terk etmesi üzerine yanlış anlaşılmasından dolayı Buket Aydın'dan özür diledi. Ancak Buket Aydın özrü kabul etmediğini belirterek, sosyal medya hesabından açıklama yaparak yaşananları detaylı bir şekilde anlattı. Buket Aydın'ın gün geceki programda taktığı saatın fiyatının 88 bin dolar (2. 893. 462,88 Türk Lirası) olduğu söyleniyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder