Burak Yamaktürk Doğum günü için sürpriz yapmışlar

Özge Özpirinçci eşi Burak Yamantürk ün 39 uncu yaş gününü yakın arkadaşları Umut Evirgen Meriç Aral ve Nail Gönenli ile birlikte Etiler deki bir mekanda kutladı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yan

Burak Yamaktürk Doğum günü için sürpriz yapmışlar

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Özge Özpirinçci, eşi Burak Yamantürk'ün doğum gününü aralarında Umut Evirgen, Meriç Aral ve Nail Gönenli'nin yer aldığı arkadaş grubuyla birlikte Etiler'deki bir mekanda kutladı.

Özge Özpirinçci'den eşi Burak Yamantürk'e doğum günü sürprizi - Magazin haberleri
"SÜRPRİZ YAPMIŞLAR"

Özpirinçci, mekan çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken eşi Yamantürk ise "Doğum günü için sürpriz yapmışlar. Teşekkür ederim" dedi.

Umut Evirgen ve Nail Gönenli ise Meriç Aral'ın otomobili gelmeyince arkadaşlarını yalnız bırakmayarak aracı gelene kadar sohbet ettiler.

"İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM"

Özpirinçci ardından sosyal medya hesabından kızı Mercan ve eşi Burak Yamantürk'ün bu karesini sosyal meyda hesabından paylaşarak "İyi ki doğmuşsun sevgilim. Bu ve bundan sonraki her doğum gününde seni böyle uyandırabilmek dileğiyle" ifadelerini kullandı.

18 EYLÜL 2021'DE EVLENMİŞLERDİ

Öte yandan 18 Eylül 2021'de nikah masasına oturan Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk, aynı yıl aralık ayında kızları Mercan'ı kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olma duygusunu yaşamıştı.