adscode
adscode
adscode

BÜSİBER, 14. Siber Kampını Düzenliyor

İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle kurulan BÜSİBER, sektördeki uzmanlarla işbirliği yaparak 20-24 Ağustos'ta 14. siber kampını düzenleyecek.

BÜSİBER, 14. Siber Kampını Düzenliyor

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen BÜSİBER, siber güvenlik alanında önemli bir rol oynamaya devam ediyor. 1 Aralık 2016'da kurulan ve geleceğin siber güvenlik uzmanlarını yetiştirmeyi hedefleyen BÜSİBER, 14. siber kampını düzenlemek için hazırlıklara başladı. 20-24 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek kampta, sektördeki uzmanlar tarafından öğrencilere teorik ve pratik bilgiler sunulacak. Katılımcıların siber güvenlik alanında kendilerini geliştirmeleri ve sektördeki en güncel tehditler hakkında bilgi sahibi olmaları hedefleniyor.

BÜSİBER Proje Yöneticisi Prof. Dr. Bilgin Metin, yapılan açıklamada kampın Türkiye'deki siber güvenlik ihtiyacına önemli bir katkı sağlayacağını belirtti. Metin ayrıca, kampla ilgili detaylı bilgilere "https://siber. bogazici. edu. tr/" adresinden ulaşılabileceğini söyledi.

Önceki kamplara katılan öğrencilerin sektörde önemli şirketlerde çalışmaya başladığını vurgulayan Metin, BÜSİBER'in siber güvenlik eğitimleriyle gençleri geleceğin güvenlik uzmanları olarak yetiştirdiğini ifade etti. Kampların başarısının artarak devam ettiğini ve öğrencilerin sektördeki en güncel tehditler hakkında kapsamlı eğitimler aldıklarını belirtti. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder