Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan KKTC'de Temaslarda Bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, KKTC'deki temaslarını sürdürüyor. Türkiye ile KKTC arasında çalışma hayatını uzlaşı içerisinde gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan KKTC'de Temaslarda Bulundu

Bakan Işıkhan, Lefkoşa’da HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ile KKTC Kamu-Sen Sendikası’nın 29’uncu Olağan Genel Kurulu dolayısıyla bir araya geldi.

Işıkhan, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Türkiye ve KKTC arasında çalışma hayatını ilgilendiren temel konulara ilişkin politikaları sendika ve konfederasyonlarımızla uzlaşı içerisinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi. Bakan Işıkhan'ın temasları, Türkiye ve KKTC arasındaki işbirliğinin güçlenmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.