adscode
adscode
adscode

Çaygökpınar Köyü Barajında Yüzme Yasak!

Çaygökpınar köyü barajında yasak olan yüzme aktivitesi hakkında alınan önlemler ve yakalanan kişilere kesilen cezalar haber metninde detaylı bir şekilde anlatıldı.

Çaygökpınar Köyü Barajında Yüzme Yasak!

Çaygökpınar köyü merkezinde bulunan barajın suyunun berraklığı ve çevre güzelliğiyle ünlü olması, bazı vatandaşların yüzme için ilgisini çekmişti. Ancak, bu durum barajın elektrikli su pompası nedeniyle tehlikeli olduğu gerçeğini değiştirmiyordu. Baraja yüzme amacıyla giren bazı vatandaşlar, elektrik akımına kapılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldılar. Bu durum üzerine baraj çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Dikenli tellerle kapatılan barajın girişleri yasaklandı. Ancak, önlemlere rağmen önceki gün 13 kişi, barajın kilitli kapısını kırarak içeriye girdi. Jandarma ekipleri tarafından yakalanan 13 kişiye Kabahatler Kanunu kapsamında ciddi para cezaları kesildi. Her bir kişiye 2 bin 52 TL olmak üzere toplam 26 bin 676 lira ceza uygulandı. Jandarma ekipleri, yasaklı olan su barajıyla ilgili denetimlerini sıklaştıracaklarını belirttiler.

Çaygökpınar köyü barajında yüzmenin yasak olduğu bir kez daha hatırlatılarak, vatandaşların can güvenliğini riske atacak şekilde yasakları ihlal etmemeleri gerektiği vurgulandı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin