adscode
adscode
adscode

Çelik'ten Son Açıklamalar: Avrupa'da Aşırı Sağ Yükseliyor, Emeklilere Zam Hazırlığı Devam Ediyor

Çelik'in son açıklamaları hakkında detaylı bilgi

Çelik'ten Son Açıklamalar: Avrupa'da Aşırı Sağ Yükseliyor, Emeklilere Zam Hazırlığı Devam Ediyor

Çelik, sol partilerin yükseldiği yerlerin olduğunu ancak Maalesef Avrupa'da aşırı sağın yükseldiğine dikkat çekti.

Sel ve yangınların zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve dikkatsizliklerle oluşan üzücü tabloların önüne geçilmeli uyarısında bulundu.

Milli takımımızdaki başarılara tebrik eden Çelik, Merih Demiral'e verilen cezanın kabul edilemez olduğunu belirtti ve bu kararın siyasi gölgelere neden olduğunu savundu. Ayrıca, Avrupalı siyasetçilerin Merih'i hedef alırken PKK'ya sessiz kalmalarına tepki gösterdi.

Gazze'deki olayları da değerlendiren Çelik, Netanyahu'nun barbarlığına karşı tavır alınması gerektiğini vurgulayarak barışın sadece bu şekilde sağlanabileceğini ifade etti.

Normalleşme konusuna da değinen Çelik, Suriye'nin toprak bütünlüğünden yana olduklarını ve terör örgütlerinin bu topraklarda var olmasına izin vermeyeceklerini belirtti.

Ayrıca, provokasyonlara karşı gereken cevabın verildiğini ve MİT ile silahlı kuvvetlerin özverili çalışmaları sonucunda bayrağa saygısızlık yapanların özür dilemesinin sağlandığını açıkladı. Çelik, emeklilere yapılacak zam konusunda çalışmaların devam ettiğini ve toplumun her kesimine destek olacaklarını belirtti. Erken seçim tartışmalarına ise muhatap olmadıklarını ve milli iradenin kararını verdiklerini ifade etti. Emeğin karşılığının korunması esas olmak üzere herkesin yanında olacaklarını söyledi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder