adscode
adscode
adscode

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Deprem Sürecini Değerlendirdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş'ta deprem süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Deprem konutları ve yerinde dönüşüm hakkında detaylı bilgiler verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Deprem Sürecini Değerlendirdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş'ta yaptığı açıklamalarda deprem sürecine değindi. Kurum, siyaset üstü bir yaklaşımla tüm sivil toplum örgütleri ve muhalif belediyelerle işbirliği yapacaklarını belirtti.

Depremi siyasi malzeme yapmayacaklarını vurgulayan Kurum, 6 Şubat depreminden bugüne kadar 276 bin konutun yapıldığını ve yıl sonuna kadar en az 200 bin konutun daha teslim edileceğini açıkladı. Ayrıca yerinde dönüşüm projelerinin devam ettiğini ve fay hatları ile ilgili detaylı çalışmaların yapıldığını söyledi.

Boğaziçi bölgesindeki heyelan riskine yönelik yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Kurum, hocalarının raporları doğrultusunda vatandaşları bilgilendireceklerini ifade etti.

Tüm ekibin sahada olacağını ve deprem bölgesinde yapılması gereken tüm çalışmaları titizlikle gerçekleştireceklerini belirten Kurum, vatandaşların yüzünü güldürmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin