CHP Gençlik Kolları TFF Seçimlerine Tepki Gösterdi

CHP Gençlik Kolları, Türkiye Futbol Federasyonu seçimleriyle ilgili tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

CHP Gençlik Kolları TFF Seçimlerine Tepki Gösterdi

CHP Gençlik Kolları, resmi hesaplarından Türkiye Futbol Federasyonu seçimleriyle ilgili tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu tebrik ederken, Recep Tayyip Erdoğan'ın adayına karşı çıktıklarını belirtti. Ancak paylaşımda kullanılan ifadeler ve görsel tepkilere neden oldu.

Gençlik Kolları, delegelere baskı yapmadıkları için onları kutladıklarını belirtirken, Başkan Erdoğan ile TFF eski Başkanı Büyükekşi'nin fotoğraflarının yer aldığı görselde hadsiz ifadeler kullanıldığı görüldü. Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde yaşanan gelişmelere ilişkin daha fazla detay paylaşılması bekleniyor.