adscode
adscode
adscode

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 15 Temmuz Darbe Girişimini Eleştirdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 15 Temmuz darbe girişimine karşı net bir tutum sergiliyor ve darbeyi tiyatro olarak nitelendirenleri eleştiriyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 15 Temmuz Darbe Girişimini Eleştirdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sabah Gazetesi’nden Yavuz Donat ile yaptığı söyleşinin ikinci bölümünde 15 Temmuz darbe girişimine ‘tiyatro ve kontrollü’ darbe olarak nitelendirenleri eleştirdi.

Özel, eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu isim vermeden eleştirdi ve darbeyi tiyatro olarak adlandırmanın Türkiye'ye yapılmış en büyük kötülük olduğunu belirtti.

Özgür Özel, darbenin demokrasiyi rafa kaldıran ve ülkeyi geriye götüren bir olay olduğunu vurgulayarak, darbeyi desteklemenin kimseye fayda sağlamayacağını ifade etti.

Ayrıca, CHP'nin tarihinde darbelerin hiçbir şekilde yerinin olmadığını belirtti ve darbe kelimesinin demokrasinin kitabında ya da lugatında yer almadığını söyledi.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında CHP'li bazı kişilerin darbeyi tiyatro olarak adlandırdığını hatırlatan Özel, bu söylemlere karşı çıkarak darbenin gerçekliğini savundu. Ayrıca, darbeci generallerin CHP mitinglerine katılması ve destek istemesinin partiye yakışmadığını dile getirdi. Özgür Özel, ailesiyle geçirdiği zamanı önemsediğini ve Manisa'dan ayrılmaktan çekindiğini ifade etti. Ancak, eczanesini devretmeyi düşündüklerini ve uygun bir zaman geldiğinde Ankara'ya taşınmayı düşündüklerini belirtti. Özel, Manisa'dan uzak kalmamak adına aile olarak Başkent'te yaşamayı planladıklarını söyledi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder