adscode
adscode
adscode

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Cumhur İttifakı'na Sert Açıklamalar

Hükümet ile CHP arasındaki diyalog zemini zarar görürken, Cumhur İttifakı'na yönelik suçlayıcı açıklamalar tepki çekiyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Cumhur İttifakı'na Sert Açıklamalar

Yerel seçimler sonrasında hükümet ile CHP arasında kurulan diyalog zemini, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve diğer parti sözcülerinin Cumhur İttifakı'na yönelik suçlayıcı açıklamalarıyla zarar görmüş durumda. Muhalefetten gelen değerlendirmeler hem AK Parti'de hem de MHP'de tepki çekiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasındaki son görüşmelerde siyasette normalleşme adımları ön planda.

Özel'in Cumhur İttifakı'nı hedef alan sözleri liderler arasında masaya yatırıldı ve Erdoğan, muhalefetle diyalog kurulacak diye saldırıları sineye çekmeyeceklerini belirtti. Ayrıca, Sinan Ateş cinayeti ve MHP üzerinden yapılan tartışmalar da görüşmenin başlıklarından biri oldu.

Bahçeli, olayın MHP'ye mal edilmesinden rahatsızlık duyarken, Erdoğan ve Bahçeli hukukun gereğinin yapılacağını vurgulayarak, olayın sonuna kadar gidilmesini istediklerini belirttiler.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder