adscode
adscode
adscode

CHP'li Belediye Başkanı Makam Aracını Değiştirdi

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın makam aracını değiştirerek tasarruf yapacağını açıklamasının ardından, alınan aracın özel kullanıldığı ve vergi kaçırıldığı iddiaları ortaya çıktı.

CHP'li Belediye Başkanı Makam Aracını Değiştirdi

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "İsraf etmemek bizim en büyük önceliğimiz olacak" demiş ve makam aracını değiştirmişti. Ancak edinilen bilgilere göre, Özcan'ın aldığı yeni Volvo XC 90 model aracın piyasa değeri yüksek olmasına rağmen vergiden muaf tutularak devletin alması gereken verginin ödenmediği ortaya çıktı. Ayrıca, Özcan'ın kendi özel aracını sattığı ve makam aracını hususi araç gibi kullandığı iddiaları gündeme geldi. Bir başka iddia ise, alkollüyken makam aracıyla kaza yaptığı ve olay sonrasında şoförünü evinden getirterek tutanaklara bu şekilde geçildiği yönünde.

Videoya yansıyan görüntülerde, belediye başkan yardımcısının makam aracını kullandığı ve olayın ardından şoför değişikliği yapıldığı iddiaları bulunuyor. Aynı şoförün belediye başkan aday adayı yapıldığı ve kampanyalarının finanse edildiği iddiaları da gündeme getirildi. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, iddiaların detayları merak konusu oldu. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder