adscode
adscode
adscode

CHP Sultanhisar'da Parti İçi Huzursuzluk Devam Ediyor

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarla CHP Sultanhisar'da yaşanan parti içi huzursuzluk ortaya çıktı

CHP Sultanhisar'da Parti İçi Huzursuzluk Devam Ediyor

Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarla CHP Sultanhisar'ın içinde bulunduğu huzursuzluk ve gerginlik gün yüzüne çıktı. Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, parti içindeki iç çekişmeyi ve huzursuzluğu ortaya koyan açıklamalar yaptı.

Yıldırımkaya, partideki aylardır devam eden huzursuzluğun devam ettiğini belirtirken, Sultanhisar'da gerçekleşen yerel seçimlerde CHP ilçe başkanının Cumhur İttifakı adayı lehine çalıştığını iddia etti.

Bu durumu parti içindeki huzursuzluğun bir göstergesi olarak değerlendiren Yıldırımkaya, sosyal medya üzerinden parti yöneticilerine ağır eleştiriler yöneltti.

Yapılan paylaşımlarda, CHP Disiplin Kurulu Üyesi olarak tanımlanan Süleyman Bülbül'e yönelik sert eleştirilerde bulunan Yıldırımkaya, parti aleyhine çalışmalar yapan kişilerle nasıl pazar esnafını ziyaret edeceklerini sorguladı. Ayrıca, ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerine karşı aleyhte çalışmalar yapan Bülbül'ü sert bir dille eleştirdi.

Parti içindeki huzursuzluğun devam ettiği ve gerginliğin sürdüğü öğrenilirken, CHP Sultanhisar'da yaşanan bu durumun partiyi olumsuz etkilediği belirtiliyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder