adscode
adscode
adscode

Çorum’da Ekmek Fiyatları Yeniden Belirlendi

Çorum'da fırıncılar odasının talebi üzerine alınan karar sonucu ekmek fiyatları artışa geçti. Ancak Çorum Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, piyasa fiyatlarının altında ve daha yüksek gramajda ekmek satışı yapacak.

Çorum’da Ekmek Fiyatları Yeniden Belirlendi

Çorum’da Fırıncılar Odası’nın talebi üzerine ÇESOB tarafından alınan kararın Çorum Valiliği’nce onaylaması sonucu kentte ekmek fiyatları artışa geçti. 1 Ağustos itibarıyla fırınlarda satılan 200 gram ekmeğin fiyatı 10 TL olarak belirlendi. Ancak Çorum Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, piyasa fiyatlarının altında ve daha yüksek gramajda ekmek satışı yapmaya karar verdi. Fabrika tarafından üretilen 200 gram ekmeğin gramajı 210 grama yükseltildi ve 7,5 TL’den satılacak. Yapılan düzenleme 3 Ağustos 2024 tarihinden itibaren uygulanacak. Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, ihtiyaç sahipleri için ekmek fiyatında artış yapmadıklarını ve 5 TL'ye devam edeceklerini belirtti.

Halk Ekmek Fabrikası'nın sağlıklı ve kaliteli ekmek üretimine devam edeceğini vurgulayan Çöplü, halkın sağlıklı ve güvenli bir şekilde ekmek tüketmeye devam edeceğini söyledi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder