adscode
adscode
adscode

Çorum FK'ya Destek Çağrısı

Çorum Belediye Başkanı Aşgın, Çorum FK'ya destek çağrısında bulundu.

Çorum FK'ya Destek Çağrısı

Çorum FK'nın 1.

Lig'de başarılı bir sezon geçirdiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, takımın yeni başarılara ulaşması için tüm şehrin destek olması gerektiğini vurguladı.

Şehrin yerel dinamikleri, sanayiciler, iş adamları ve spor kamuoyundan destek isteyen Başkan Aşgın, Çorum FK'nın şehrin en önemli markalarından biri olduğunu belirtti. Aşgın, geçtiğimiz sezon Play-Off'a yükselerek Süper Lig'e çok yaklaşan takımın bu sezon Süper Lig'e çıkacağına inandığını dile getirdi.

Şehrin takımı olan Çorum FK'nın başarısının tüm şehrin başarısı olduğunu vurgulayan Başkan Aşgın, şehirdeki iş adamlarını ve şehir dinamiklerini destek çağrısında bulundu. Çorum Belediye Başkanı, Ahlatcı Çorum FK'ya sağladıkları desteklerin devam edeceğini ve yeni sezonda da kulübün yanında olacaklarını belirtti.

Süper Lig hedefine ulaşabilmek için tüm şehrin el ele vermesi gerektiğini ifade eden Başkan Aşgın, Çorum FK'nın başarısı için herkesi destek olmaya davet etti.

Şehir Stadyumunun tamamlanarak Çorum FK'ya devredilmesi başta olmak üzere, kulübe verilen desteğin devam edeceğini söyleyen Başkan Aşgın, Çorum FK'nın başarısının şehrin gururu olduğunu belirtti. Çorum FK'nın yeni sezonda da daha büyük başarılara imza atacağına inandığını kaydeden Başkan Aşgın, tüm hemşehrilerini takımı desteklemeye çağırdı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder