Cristiano Ronaldo ya destek yağdı

Katar ın ev sahipliğindeki 2022 FIFA Dünya Kupası nda yarı finalistler belli olurken birçok hikaye yaşandı

Cristiano Ronaldo ya destek yağdı

Katar'ın ev sahipliğindeki 2022 FIFA Dünya Kupası'nda çeyrek final maçları sona erdi ve yarı finalistler belli oldu. Çeyrek final karşılaşmaları futbol tarihinde yerini alacak birçok unutulmaz anla hatırlanacak. Çeyrek finalde futbol dünyasının iki büyük yıldızı Cristiano Ronaldo ve Neymar turnuvaya gözyaşlarıyla veda etti.

Cristiano Ronaldo'ya destek yağdı! -Spor haberleri
Fas'a 1-0 kaybeden Portekiz'de Ronaldo, İsviçre maçında olduğu gibi bu karşılaşmada da yedekler arasında yer aldı ve ikinci yarıda oyuna girebildi.

Cristiano Ronaldo'ya destek yağdı! -Spor haberleri
Beş Dünya Kupası'nda gol atan tek oyuncu unvanına sahip 37 yaşındaki Ronaldo, son Dünya Kupası'ndan elenmenin büyük üzüntüsünü yaşadı. Ronaldo, soyunma odası koridorlarından geçerken gözyaşlarını tutamadı.

Cristiano Ronaldo'ya destek yağdı! -Spor haberleri
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 37 yaşındaki futbolcu, "Portekiz'le Dünya Kupası kazanmak kariyerimdeki en büyük ve en tutkulu hayalimdi. Bunun için savaştım, mücadele ettim. 16 yıl boyunca 5 Dünya Kupası'nda forma giydim. Her zaman büyük oyuncularla birlikte oldum ve milyonlarca Portekizli tarafından desteklendim. Sahada her şeyimi verdim. Mücadeleye asla sırtımı dönmedim ve bu hayalimden asla vazgeçmedim." ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo'ya destek yağdı! -Spor haberleri
Sıcak tepki vermenin anlamsız olduğunu belirten Ronaldo, "Ne yazık ki dün bu rüya sona erdi. Çok şey söylendi, çok şey yazıldı, çok şey speküle edildi ama benim Portekiz'e olan bağlılığım bir an olsun değişmedi. Her zaman hedef için mücadele ettim, takım arkadaşlarıma ve ülkeme asla sırtımı dönmedim." değerlendirmesinde bulundu.

Arjantin Teknik Direktörü Scaloni: "Sahada her şeyimizi vereceğiz"
Dünya Kupası 2022 8 saat önce
"Sahada her şeyimizi vereceğiz"
Brezilyalı Ronaldo: Dünya Kupasının en iyisi Mbappe
Dünya Kupası 2022 1 saat önce
"Dünya Kupasının en iyisi Mbappe"

Ronaldo efsanesi bitiyor mu? - Portekiz ikiye bölündü
Dünya Kupası 2022 8 saat önce
Ronaldo efsanesi bitiyor mu?
İlginç istatistik! 2022 Dünya Kupası'na Inter ve Bayern Münih damgası! - Spor haberleri
Dünya Kupası 2022 1 gün önce
Dünya Kupası'nda ilginç istatistik!
Brezilya'dan gündem Jorge Jesus! Ronaldo'dan hoca yanıtı
Futbol 1 gün önce
Brezilya'dan gündem Jorge Jesus!

Son dakika! Cristiano Ronaldo'dan ilk açıklama: Hepinizin bilmesini istiyorum ki... - 2022 Dünya Kupası
Ronaldo'dan ilk açıklama!
Cristiano Ronaldo'ya destek yağdı! -Spor haberleri
Portekiz'i ve kendisini destekleyen herkese teşekkür eden yıldız futbolcu, "Şimdilik söylenecek fazla bir şey yok. Rüya sürdüğü sürece güzeldi. Zamanın iyi bir danışman olacağını ve herkesin kendi sonuçlarını çıkarmasına izin vereceğini umalım." dedi.

DESTEK YAĞDI

Cristiano Ronaldo'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım rekor beğeni alırken, Portekizli yıldıza, Mbappe'den LeBron James'e kadar spor camiasından birçok isimden destek mesajları geldi.

Cristiano Ronaldo'ya destek yağdı! -Spor haberleri
Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu da Ronaldo ile ilgili "İnsanlık tarihinin en büyük sporcularından biri olduğu gerçeği ne olursa olsun değişmeyecek. 16-17 yıl istikrarlı şekilde bu seviyede performans çılgınlık derecesinde fedakarlık gerektiriyor." ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo'ya destek yağdı! -Spor haberleri
LeBron James, "Efsane" ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo'ya destek yağdı! -Spor haberleri
Mbappe ise sırasıyla 'kral tacı' 'minnet' emojisi ve tarihin en iyisi anlamında kullanılan 'keçi' emojisi kullandı.

Cristiano Ronaldo'nun kız kardeşinden Santos'a tepki: Bir adamı öldürdünüz! - Son dakika spor haberleri
''Bir adamı öldürdünüz''
Brezilya'da teknik direktör adaylarından biri Jorge Jesus! - Son dakika spor haberleri
Futbol 1 gün önce
Adaylardan biri Jorge Jesus!

Fas'ın tarihi başarısı belki Afrika'ya bir film getirir
Dünya Kupası 2022 2 gün önce
Belki Afrika'ya bir film gelir
Son dakika: Ronaldo'nun sevgilisi Rodriguez'den sert sözler!
Dünya Kupası 2022 1 gün önce
Georgina Rodriguez'den sert sözler!
Fas Milli Takımı kaptanı Beşiktaşlı Romain Saiss: Tek bacakla oynadım - Son dakika spor haberleri
''Tek bacakla oynadım''

FIFA Dünya Kupası Altın Ayakkabı yarışında Mbappe önde
Altın Ayakkabı yarışında Mbappe önde
Cristiano Ronaldo'ya destek yağdı! -Spor haberleri
Vinicius JR. da kalpli bir yorum atarken Pele de yorumda bulundu.

Cristiano Ronaldo'ya destek yağdı! -Spor haberleri
Hastanede tedavi gören Brezilyalı efsane "Bizi gülümsettiğin için teşekkürler dostum" ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo'ya destek yağdı! -Spor haberleri
Merih Demiral ise "Hiçbir şey değişmedi. O hala tarihin en iyisi ve öyle kalacak. Ben ve birçokları için kahraman" yorumunda bulundu