adscode
adscode
adscode

Cumanın birincisi 'Kızılcık Şerbeti

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ekranların fenomen yapımlarından birine dönüşen SHOW TV'nin dizisi Kızılcık Şerbeti iki haftalık zorunlu aranın ardından yeniden izleyicisiyle buluştu

Cumanın birincisi 'Kızılcık Şerbeti

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ekranların fenomen yapımlarından birine dönüşen SHOW TV'nin dizisi 'Kızılcık Şerbeti', iki haftalık zorunlu aranın ardından yeniden izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümü de büyük ilgi gören 'Kızılcık Şerbeti' reytinglerde zirvede yer aldı

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman'ın yer aldığı 'Kızılcık Şerbeti' dün akşam ekrana gelen bölümüyle ABC1 20+’da 9.47 izlenme oranı 22.81 izlenme payı, AB grubunda 8.78 izlenme oranı 23.44 izlenme payı alarak Cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu. Total’de ise 7.01 izlenme oranı 17.30 izlenme payına ulaşan dizinin bu hafta yayınlanan bölümü yine milyonları ekran başına topladı.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU!
Sosyal medyada da zirveye oturan dizi #KızılcıkŞerbeti etiketi yaklaşık 6 saat, Kıvılcım ise yaklaşık 7 saat Twitter’ın TT listesinde ilk sırada yer aldı.

KIVILCIM VE ÖMER AYRILDI MI?
Heyecan dolu bölümde oğlu Metehan'ı kurtarmak için suçu üzerine alan Ömer gözaltına alındı. Herkesin kendisini suçladığını düşünen Kıvılcım'ın en büyük destekçisi Doğa oldu. Ömer’in kurtulması için uğraşan Kıvılcım, Çimen’in arkadaşının itirafıyla okula sızan çeteyi yakaladı. Kıvılcım ve Ömer’in duygu yüklü sahnelerinin ekrana geldiği bölüme Ömer’in, Kıvılcım’a bir süre görüşmek istemediğini söylemesi damga vurdu. Zorlu bir süreç geçiren Kıvılcım’a Doğa’nın destek olması Fatih'i rahatsız etti. Fatih’in yaşananlardan Kıvılcım’ı sorumlu tutması ikili arasında tartışmaya neden oldu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder