adscode
adscode
adscode

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu Eskişehirde Dünya siyaset tarihi bunu yazacak

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Eskişehir'de konuştu Kılıçdaroğlu gençlere seslenerek Demokrasiyi getirecek olanlar sizlersiniz Otoriter bir yönetimi demokratik yöntemlerle

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu Eskişehirde Dünya siyaset tarihi bunu yazacak

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i tebrik ederek sözlerine başlayan Kılıçdaroğlu, "Bursa ile Ankara arasında bir vaha Eskişehir. Bursa'nın da Türkiye'nin de kaderini değiştireceğiz" dedi.

"Umutsuzluğu bu topraklarda bitireceğiz" diyen Kılıçdaroğlu, "Bunları deyince 'Parayı nereden bulacaksın' diyorlar. Sen 5'li çetelere para bulurken para var ama vatandaşa yok. Ne dersen de ne söylersen söyle, onlardan o paraları son kuruşuna kadar alacağım ve millet vereceğim" diye konuştu.

Mescid-i Aksa'da bir Türk vatandaşının gözaltına alınmasına tepki gösteren Cumhurbaşkanı adayı, "Herkesin kimliğine herkesin saygı duyması gerekir. Bu vatandaşımızın derhal serbest bırakılması gerekir. Bunu Eskişehir'den İsrail'e ve tüm dünyaya söylüyorum. Onun ibadetini yapmasına izin vereceksin" dedi.


"DÜNYA SİYASET TARİHİ BUNU YAZACAK"
"44 bin 648 genç Eskişehir'de ilk kez sandığa gidecek" diyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin kaderini değiştirecek olanlar sizlersiniz. Demokrasiyi getirecek olanlar sizlersiniz. Otoriter bir yönetimi demokratik yöntemlerle değiştirin. Dünya siyaset tarihi bunu yazacak. Mustafa Kemal'in ideallerine inanan herkesin demokrasiden, insan haklarından yana oy kullanmasını istiyorum" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhurbaşkanlığında beni rahatlıkla eleştireceksiniz, gerçek anlamda demokrasi olacak. Biz birinci turda bu işi bitirmek zorundayız. Onun için 'birleşe birleşe kazanacağız'. Türkiye'de yeni bir tarih yazacağız. Buna inanmanızı isterim. Büyük sıkıntıları hep beraber çekiyoruz. bu sıkıntılardan Türkiye'nin kurtulması lazım. Caddelerde, sokaklarda rahatlıklarla gezebilmeliyiz. Acılı günlerde kucaklaşmalı, sevinçli günlerde beraber olmalıyız.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder