adscode
adscode
adscode

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Zaferi'ni Anma Töreninde Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz zaferini anma töreninde yaptığı konuşmada, milletin birlik ve beraberliğinden bahsederek FETÖ'ye karşı mücadelenin devam edeceğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Zaferi'ni Anma Töreninde Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz zaferini anma töreninde yaptığı konuşmada, milletin birlik ve beraberliğinden bahsederek FETÖ'ye karşı mücadelenin devam edeceğini vurguladı. Erdoğan, törene katılanları selamlayarak, 15 Temmuz direnişinin 8. yılını kutladıklarını belirtti. "Evet bugün milletimin zaferinin aziz milletimizin FETÖ'cü darbecilere karşı kuru elleriyle yazdığı direniş destanının 8 yılını idrak ediyoruz. " diyen Erdoğan, "Tıpkı 8 yıl önce olduğu gibi bugün de omuz omuzayız. Biriz, beraberiz. Genci yaşlısı, kadını erkeğiyle 85 milyon hepimiz tek yumruğuz. " şeklinde konuştu.

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından milletin gösterdiği kararlılık ve direnişten övgüyle söz eden Erdoğan, FETÖ'cülerin milletin iradesine kastettiğini belirterek, bu ihanet şebekesini lanetledi. "Üzerinden 8 sene geçmesine rağmen acımız da öfkemiz de tazedir. FETÖ'yle ve vesayetle mücadele azmimiz ilk günkü kadar diridir, güçlüdür, ayaktadır. " dedi.

Erdoğan, milletin sandıkta tecelli eden iradesine her zaman saygı gösterileceğini ve kimsenin bu iradeye gölge düşüremeyeceğini ifade ederek, 15 Temmuz'a karşı yapılan çamur atmalarıyla ilgili eleştirilerde bulundu. "Her kim 15 Temmuz'a laf söylüyorsa, hedefi millettir, demokrasidir, milletin sarsılmaz iradesidir. " diyen Erdoğan, mücadelelerinin devam edeceğini vurguladı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder