adscode
adscode
adscode

Cumhurbaşkanı Erdoğan: \"Abbas bize olumlu cevap veremedi\"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize İl Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, İsrail ile ticaretin kesildiğini ve Mahmud Abbas konusunda açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: \"Abbas bize olumlu cevap veremedi\"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize İl Teşkilatı toplantısına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasında, İsrail ile bütün ticaretin kesildiğini belirtti ve Mahmud Abbas konusunda da açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "İsrail’le bütün ticareti kesiyorsak çıkıp da bir tanesi ‘Parlamentonuzda Mahmut Abbas konuşturulmalı…’ diyemez. Biz Mahmud Abbas'ı davet ettik ancak olumlu cevap alamadık. Bundan sonraki süreci ona göre işleteceğiz. " şeklinde konuştu.

Ayrıca Erdoğan, Türkiye'nin savunma sanayindeki gelişmeleri de vurgulayarak, "Biz çok güçlü olmalıyız ki İsrail Filistin'e bunu yapamasın. Biz nasıl Karabağ’a girdiysek, nasıl Libya’ya girdiysek aynısını onlara da yaparız. " ifadelerini kullandı.

Son olarak Erdoğan, Türkiye'nin gayrisafi milli hasılasının 1 trilyon 411 milyar dolara yükseldiğini belirtti ve Rize'nin örnek olması gerektiğini söyledi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder