adscode
adscode
adscode

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Yerel Yönetim Başarılarını Vurguladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin yerel yönetim başarılarını vurgulayarak, partisinin halkla iç içe bir siyaset anlayışına sahip olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Yerel Yönetim Başarılarını Vurguladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Merkez Yürütme Kurulu üyelerine hitap ederek, AK Parti'nin başarısının yerel yönetimlerdeki hizmetlerine dayandığını söyledi.

Yerel yönetimlerdeki başarıların AK Parti'nin genel başarısını şekillendirdiğini vurgulayan Erdoğan, "Yerelden genele ilerleyen başarı hikayemiz, millete hizmet yolculuğumuzun temelidir. " dedi.

Erdoğan, siyasi rakiplerine de göndermede bulunarak, seçim döneminde vaat ettikleri indirim ve ucuzluk sözlerinin ardından fiyat artışlarına gittiklerini belirtti. "Düne kadar seçim kazanmak için atıp tutanlar bugün ekmekten suya ellerinin altındaki her şeye zam yapıyorlar. " diyen Erdoğan, muhalefeti eleştirerek, "Verdikleri sözlerin arkasında durmak yerine bütün enerjilerini bahane bulmaya harcıyorlar. " şeklinde konuştu.

Ayrıca, Kayseri'de meydana gelen olayları da değerlendiren Erdoğan, sığınmacı nefreti ve yabancı düşmanlığını körükleyen söylemlerin bu tür olaylara zemin hazırladığını ifade etti. "Vandallık yapmak sokakları ateşe vermek kabul edilemez. Biz hiçbir zaman böyle olmadık, olmayacağız. " diyen Erdoğan, ayrımcılığa ve ötekileştirmeye asla yer olmadığını belirtti.

Toplantıya katılan yeni başkanları ve tekrar seçilenleri tebrik eden Erdoğan, AK Parti'nin ortak akılla çözüm arayışına devam edeceğini ve millete hizmet etmenin ön planda olacağını vurguladı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder