adscode
adscode
adscode

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısında Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısında Konuştu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam Eliz Otel'de partisinin Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.

Toplantıda Merkez Yürütme Kurulu üyeleri, başkanlar, grup başkan vekilleri ve dava arkadaşlarıyla bir araya gelen Erdoğan, partisinin başarısını yerel yönetimlerdeki hizmetlerle açıkladı. Erdoğan, "22 yıldır iktidarda olma sebebimiz yerel yönetim başarılarıdır. AK Parti'nin hikayesi yerelden genele ilerleyen bir başarı hikayesidir. Partimizin referans kaynağı yerel yönetimlerdir. Yerel yönetimlerdeki başarılarımız Türkiye'nin yönetimine de yön vermiştir. AK Parti, millete hizmet götürenlere engel olmayı değil, doğruya güç vermek için siyaset yapmayı hedeflemektedir. " dedi. Ayrıca, Erdoğan Kayseri'deki olaylara da değinerek, "Sığınmacı nefreti ve yabancı düşmanlığını körükleyen söylemler hiçbir yere varmaz. Biz ayrımcılığa ve ötekileştirmeye yer vermedik, vermeyeceğiz. Millete hizmet götürenlere engel çıkarmak bize yakışmaz. " ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca yeni seçilen belediye başkanlarına hitaben, "Sizler sadece size oy verenlerin değil tüm şehrin başkanı olacaksınız. Seçkinlerin değil halkın belediye başkanı olacaksınız. Başı boş sokak köpekleri meselesi gibi sorunları çözüme kavuşturacak, depreme hazırlık ve kentsel dönüşüm konularında öncülük edeceksiniz. " şeklinde konuştu. Erdoğan'ın konuşmasıyla devam eden toplantıda, AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki başarıları ve hedefleri üzerine detaylı değerlendirmeler yapıldı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder