adscode
adscode
adscode

Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya'da Türkiye-Hollanda Maçını İzledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Almanya'da düzenlenen EURO 2024 çeyrek final maçını stadyumda izledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya'da Türkiye-Hollanda Maçını İzledi

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Türkiye ile Hollanda takımları arasındaki karşılaşmayı izlemek üzere Berlin Olimpiyat Stadyumu'na gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Türk Milli Takımı'na destek vermek amacıyla stada geldi.

Erdoğan çifti 'TUR' uçağıyla Berlin'e seyahat etti ve havalimanında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Maçı izlemek üzere Berlin'e gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir de eşlik etti.

Türk taraftarlar, maç öncesi Berlin sokaklarında milli takıma destek verirken, Alman polis ekipleri bazı taraftarları gözaltına alarak stadyuma girişlerini engelledi. UEFA'nın skandal kararına tepki gösteren taraftarlar, Merih Demiral posterleri taşıyarak ve bozkurt işareti yaparak protesto ettiler. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin