adscode
adscode
adscode

Cumhurbaşkanı Erdoğan Belediye Başkanlarına Önemli Mesajlar Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda belediye başkanlarına önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Belediye Başkanlarına Önemli Mesajlar Verdi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam Eliz Otel'de partisinin Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan, toplantının açılışında yaptığı konuşmada partisinin yerel yönetimlerdeki başarılarına vurgu yaparak, "AK Parti'nin hikayesi yerelden genele ilerleyen başarı hikayesidir. Halkı içinden yükselmiş partiyiz. Millete hizmet yolculuğuna belediyelerden başladık. Yerel yönetimlerdeki başarılarımız yeni kapıların açılmasına vesile oldu" dedi. Erdoğan, belediye başkanlarına hitap ederken, "Yetkinizdeki para sizin değil milletin parasıdır. Her bir kuruşu kullanırken bu paranın milletin parası olduğunu hatırlayacaksınız. Bir de şunu hatırlayacaksınız, Allah var, ölüm var ve hesap günü var. Harcamalarınızı helal yoldan yapacak ve israftan kaçınacaksınız" şeklinde uyarılarda bulundu. Ayrıca, Erdoğan, belediye başkanlarından toplumun tüm kesimlerine eşit hizmet götürmelerini ve ayrımcılık yapmamalarını istedi. "Sadece size oy verenlerin değil tüm şehrin başkanı olacaksınız. Seçkinlerin değil halkın belediye başkanı olacaksınız" diyen Erdoğan, belediye başkanlarının tarihi bir misyon taşıdığını belirtti.

Son olarak, Erdoğan, belediye başkanlarından başı boş sokak köpekleri meselesini de çözüme kavuşturmalarını ve depreme hazırlık konusunda gerekli adımları atmalarını istedi. Toplantıda verilen mesajlar büyük ilgi gördü ve belediye başkanlarına yol haritası oluşturacak nitelikteydi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder