adscode
adscode
adscode

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Emeklilere Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere yönelik yapılan artışları ve destekleri açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Emeklilere Müjde

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda emeklilere yönelik önemli açıklamalarda bulundu. En düşük emekli maaşı üzerinden yaşanan tartışmaları değerlendiren Erdoğan, "Sıkıntıların farkındayım" mesajı verdi. "Sorunlarınızı çözmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. " diyen Erdoğan, muhalefetin "En düşük emekli aylığı asgari ücret seviyesine çıksın" çağrısına da yanıt verdi. Ekonomide yaşanan sıkıntılara da değinen Erdoğan, enflasyonda kötü günlerin geride kaldığını belirtti. Enflasyonun düşmeye devam edeceğine inandığını vurgulayan Erdoğan, ekonomideki dengelenmenin güçlenerek devam edeceğini söyledi.

Emekli maaşlarındaki artışları da açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 21 yılda emeklilerin hayat kalitesini yükseltecek birçok adım attıklarını dile getirdi.

En düşük emekli aylığını 12 bin 500 liraya yükselttiklerini belirten Erdoğan, son 2 yılda en düşük emekli aylığını yüzde 257 oranında artırdıklarını ifade etti. Ayrıca emeklilere bayram ikramiyesi ödemelerini başlattıklarını ve banka promosyonlarının artırıldığını da sözlerine ekledi. Erdoğan, hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini ve insanların refahını kalıcı olarak artırmayı amaçladıklarını belirtti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder