adscode
adscode
adscode

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye ve Terörle Mücadele Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kazakistan ziyareti sonrası yaptığı açıklamaların detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye ve Terörle Mücadele Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'da gerçekleştirilen Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi kapsamındaki temasları sonrası dönüş yolunda uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Kayseri'de ve Suriye'nin kuzeyinde eş zamanlı başlayan provokasyonlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan, terör örgütlerinin Türkiye'nin ve Suriye'nin istikrarını bozmaya çalıştığını belirterek, ülkelerin değil terör örgütlerinin rahatsız olduğunu söyledi. Ayrıca Kayseri'deki olayda güvenlik güçlerinin süratli müdahalesiyle durumun kontrol altına alındığını vurguladı. Erdoğan, terörle mücadele konusunda da açıklamalarda bulunarak, güvenlik güçlerinin her an gerekli adımları atabileceğini ifade etti. Terörün bölgedeki barışı ve istikrarı engellediğini vurgulayan Erdoğan, Türkiye'nin teröristlere asla izin vermeyeceğini belirtti.

Son olarak, Erdoğan, Türkiye'nin bölgede terör örgütlerine karşı kararlı bir şekilde mücadele ettiğini ve terörü desteklemeyeceğini net bir şekilde ifade etti. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin