adscode
adscode
adscode

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu MİTin nefes kesen operasyonu dünya basınında

Cumhurbaşkanı Erdoğan MİTin önceki gün Suriye'de düzenlediği operasyonla DEAŞın sözde lideri Ebu Hüseyin el Kureyşiyi etkisiz hale getirdiğini duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu MİTin nefes kesen operasyonu dünya basınında

Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT'in önceki gün Suriye'de düzenlediği operasyonla, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el-Kureyşi'yi etkisiz hale getirdiğini duyurdu. Erdoğan'ın açıklaması dünya basınında geniş yer bulurken AFP, nefes kesen operasyonun detaylarını yazdı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Terörle mücadelede gelinen son noktaya da değinen Erdoğan, 'Terör örgütlerini sindirdik. Bu mücadele Avrupa'nın güvenliğine de katkı sağlıyor ama bunun farkında değiller. NATO içerisinde, PKK/PYD ile sonuç alıcı mücadele eden tek ülke biziz' ifadelerini kullandı.

'DEAŞ'IN SÖZDE LİDERİ ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ'

'MİT, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el- Kureyşi'yi uzun süredir takip ediyordu' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bu şahıs dün Suriye'de etkisiz hale getirildi. Terör örgütleri ile mücadelemiz ayrım yapmadan devam ediyor' diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklamaları kısa süre içerisinde Dünya basınında geniş yer buldu.

Uluslararası Haber ajansları bu bilgiyi 'acil' kodu ile abonelerine servis ederken AFP nefes kesen operasyonun detaylarını yazdı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder