Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı ve CHP'li Belediyeler Hakkında Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'da gerçekleştirilen Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi kapsamındaki temasları sonrası dönüş yolunda gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kıbrıs Barı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'da gerçekleştirilen Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi kapsamındaki temasları sonrası dönüş yolunda uçakta, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıldönümüne ilişkin bölgeye yapacağı ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, savaşın yayılma riskine dikkat çekti. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları ve Kıbrıs Rum Kesimi'ne yaptığı yığınlıklar hakkında endişelerini dile getirdi. Erdoğan ayrıca CHP'li belediyelerdeki usulsüzlük iddialarına da değinerek, milletin gerçekleri görmesini engelleyemeyeceklerini vurguladı.

Bakmadan Geçmeyin