adscode
adscode
adscode

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuk olduğu televizyon yayınında cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlunun sözlerine cevap verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, televizyon yayınına konuk oldu. 

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Biz hep kendimizle yarıştık. Karşımızda da bizimle eser ve hizmette yarışacak bir muhalefet de bulamadık. Türk demokrasisinin en büyük talihsizliği de budur.

Kılıçdaroğlu beni televizyona davet ediyor da televizyonda benle neyi konuşacaksın? Ortaya koyduğun bir eserin yok, bir vizyonun yok. Seninle ben Ok Meydanı SSK Hastanesi’ni mi konuşacağım? Bunlarla beraber öyle bir noktaya geldi ki Kandil’in parlamentodaki uzantılarının desteğini isteyecek kadar düştü. Ve yüzde 1 bile oy potansiyeline sahip olmayanlara gittin 40 kadar milletvekilliği verdin. Bunları mı konuşacağım senle?

28 Mayıs’ta oy verecekler güçlü Türkiye idealini, Türkiye Yüzyılı vizyonunu ve her zaman söylediğim gibi eser ve hizmet anlayışını göz önüne almalı. Referans olarak baktığımızda Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu noktada bir referansı yok. İktidara gelemiyorsan bunun bir nedeni var. Sende 11 tane büyükşehir belediye başkanlığı var. Bunlarda acaba siz eser olarak ne ortaya koydunuz? 15 kez seçime girdi hepsini kaybetti. Bu millet seni durup dururken reddetmiyor. Yerel yönetimde siz ortaya bir performans koyarsanız, böyle bir referansınız olursa millet de ‘Yerelde bu başarıyı gösterdiklerine göre merkezi yönetimde de bu başarıyı ortaya koyarlar’ der.

Terör örgütleriyle olan mücadelemizde biz çok çok iyi bir konuma geldik. O bölgelere yatırım olmuyordu, şimdi o bölgelere yatırım başladı. Terör korkusu oradan çekilince yatırım başladı.

Terör örgütlerinin defalarca destek aldığı aday var, diğer tarafta 21 yıldır Türkiye’yi her alanda bir üst lige taşıyan ehil kadrolar var.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder