adscode
adscode
adscode

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreninde Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreninde Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıldönümüne yaklaşırken, o gece yaşanan olayları hatırlattı. Şehit Mustafa Cambaz'ın hayatını ve başarılı kariyerini örnek gösteren Erdoğan, genç yeteneklere ilham olmaya devam ettiğini belirtti.

Erdoğan, 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün 40 yıllık planını bozarak millete zafer armağan ettiklerini vurgulayarak, vatan evlatlarını şehit vermenin acısını yüreklerinde hissettiklerini söyledi. Ayrıca, yarışmaya katılan fotoğrafçılara teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Gazze'de yaşanan olaylara da değinerek, İslam dünyasının harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

İsrail'in vahşetini kınayan Erdoğan, BMGK'nın sessizliğini eleştirdi ve Müslüman ülkelerin bu konuda daha aktif bir rol üstlenmesi gerektiğini ifade etti. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin