adscode
adscode
adscode

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu. Törenin açılışında konuşan Erdoğan, yarışmanın genç yeteneklere ilham kaynağı olduğunu belirtti ve yarışmaya katılan herkesi tebrik etti. Erdoğan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıldönümüne de değindi ve o gece şehit olan vatan evlatlarını anarak, hüner ehline hak ettikleri değerin verilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, yarışmaya katılan fotoğrafçıların ülkenin her köşesinden gelmesini önemli bir işaret olarak gördüğünü ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında ayrıca terör örgütlerini de eleştirerek, "İnsanlarımızı namertçe katlettiler" dedi. Erdoğan, yarışmada dereceye giren fotoğrafçıları tebrik ederken, daha nice yıllarında güzel fotoğraflar çekmeleri temennisinde bulundu.

Albayrak Medya Grubu ve Yeni Şafak Gazetesi'ne teşekkür eden Erdoğan, mükafatı verilen her başarının nitelikli çalışmaların müjdecisi olacağını belirtti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin