adscode
adscode
adscode

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Yeni Atamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atama kararları hakkında detaylı bilgiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Yeni Atamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan yeni atama kararlarına göre Kanada Büyükelçiliği'ne Can Dizdar atandı. Ayrıca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve diğer kurumlarında görevden alınan isimlerin yerine yeni atamalar yapıldı.

Dışişleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve diğer kurumlarında birçok yeni atama gerçekleştirildi.

Atama kararları arasında Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür Yardımcılığı, Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı, Protokol ve Diplomatik İşlemler Genel Müdür Yardımcılığı gibi önemli görevler de yer aldı.

Ayrıca Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve diğer kurumlarında da yeni atamalar yapıldığı belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atamaların detayları kamuoyu ile paylaşıldı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin