adscode
adscode
adscode

Davutoğlu İnce ve Oğana oy vereceklere seslendi

Davutoğlu İnce ve Oğana oy verecekler son kararlarını verirken Bu verdiğim oy kime yarayacak' sorusunu sormalarını önerdi

Davutoğlu İnce ve Oğana oy vereceklere seslendi

Davutoğlu, İnce ve Oğan'a oy vereceklere, "Şu basit soruyu sorarak nihai mührü basmalarını rica ederim, ve öyle yapacaklarına inanıyorum; 'Bu verdiğim oy kime yarayacak?'. Muharrem İnce'ye yarayacak mı, Sinan Oğan'a yarayacak mı?" ifadeleri ile seslendi.

Ahmet Davutoğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan'a oy verecek gençlere, "Bu verdiğim oy kime yarayacak?" sorusunu sormalarını önerdi. Tecrübeli seçmenlerin bu soruyu sormadan önce düşündüğüne dikkat çeken Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'na veya Erdoğan'a verilen oyların, ilgili adaylara yarayacağını belirtti. Ancak İnce veya Oğan'a oy vermek isteyen seçmenlerin, hangi adaya oy vermenin daha doğru olacağı konusunda karar vermek için bu soruyu sormaları gerektiğine işaret etti.

Davutoğlu, bu sorunun cevabı doğrultusunda nihai kararın verilmesi gerektiğini savundu. Eğer verilen oy, Muharrem İnce'ye veya Sinan Oğan'a yararsa, oyun kullanılması gerektiğini belirtti. Ancak yarar sağlamayacaksa, "Kimi istemiyorum, kimi ikinci tercih olarak bakıyorum" şeklinde bir yaklaşımla karar verilmesi gerektiğine dikkat çekti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder